top of page

Фото: Торфинн Иверсен

CCB og Kirkenes tildelt viktig subseakontrakt

Pressemelding CCB - Киркенес/Аготнес, 11.10.2017​

База Coast Center Base (CCB) заключила контракт со Statoil на демобилизацию, ларинг, консервацию, ведение холда, модификацию и пополнение запасов подводного утстира (undervannsutstyr) в Киркенесе. Prosjektet har oppstart i månedsskiftet октябрь/ноябрь 2017.

 

Viktig undervannsutstyr skal i løpet av de neste ukene hentes opp fra bunnen av Barentshavet og fraktes til Kirkenes. Utstyret er benyttet i forbindelse med årets letekampanje i Barentshavet og prosjektet i Kirkenes vil foregå frem til oppstart av neste kampanje våren 2018.

Годе Лёснингер Дженном Самарбейд

Prosjektet скаль utføres я Kimek ог Kirkenesbase sine fasiliteter я Kirkenes. Kimek og Kirkenesbase blir også sentrale samarbeidspartnere i gjennomføringen av prosjektet.

 

– Dette prosjektet er et godt eksempel på utvikling av gode og kostnadseffektive løsninger gjennomsamarbeid, sier administrerende direktør i Kimek, Greger Mannsverk.


– Et meget viktig og spennende oppdrag, vi er sværtglade for denne tildelingen fra Statoil, uttaler Cristian Valdes Carter fra CCB, som vil utføre dette oppdraget sammen medМорской промышленный кластер Киркенес (МИК).

МИК и др klyngesamarbeid сом omfatter 12 местный selskaper med lang erfaring fra betjening av russisk sokkel. Selskapene har siden i fjor høst samarbeidet for å utvikle og fremme base- og servicemiljøet i Kirkenes.

– Det er derfor svært gledelig med dette første oppdraget fra Statoil, fortsetter Carter.

Местная компетенция и проверка
– Et samarbeidsprosjekt som dette medfører både økonomiske ringvirkninger og kompetanseutvikling i Kirkenes, sier Greger Mannsverk. Vi ser veldig frem til å samarbeide med Statoil ogleverandørindustri om Dette prosjektet.

– Для CCB var denne tildelingen viktig både for videreutviklingen av våre tjenester innen subseasegmentet, og for videreutviklingen av næringsklusteret i Kirkenes, sier Cristian Valdes Carter.

CCB har de siste årene satset sterkt på subsea-vedlikeholdstjenester gjennom etableringen av CCB Subsea, og denne tildelingen представитель en milepæl for både selskapet og Kirkenes:

– Vårt tilbud til Statoil fokuserte på de fasiliteter og den kompetanse som er tilgjengelig i Kirkenes, og denne tildelingen er en klar anerkjennelse av dette. Vi er stolte в CCB og Kirkenes blir de første til å lande og vedlikeholde den nye generasjonen subsea-utstyr, avslutter Carter.

bottom of page